Ta vare på det viktige i livet

Ta vare på det viktige i livet

Vårt team har lang erfaring med å tilby løsninger innen helseteknologi til forsikringsselskap internasjonalt. Med vår teknologiplattform og kompetanse innen helse kan vi skreddersy løsninger slik at det kommer dere og kundene deres til gode.

Ta vare på det viktige i livet

Privatpersoner

Trigo tilbyr løsninger som støtter tilgang på nye kunder,  og reduserer utbetalinger ved å tilgjengeliggjøre fysioterapikompetanse. Basert på over 25 års erfaring har Trigo utviklet løsninger for veiledet egenaktivitet. Dette bruker vi til å inspirere til positive adferdsendringer og styrke menneskers egenmestring.

Ved å tilby Trigo som et element i et fordelsprogram får kundene deres tilgang til et rikt innhold og profesjonelle løsninger. Ved å tilby verktøy for egenaktivitet kan dere redusere utbetalingskrav.

 

I tillegg tilbyr Trigo kostnadseffektive behandlingstjenester til forsikringskunder. Det kan enkelt administreres via vår teknologi, Trigo pro portal og Trigoappen.

Tilpasset behandling kan skje «in-app» av våre egne fysioterapeuter eller gjennom vårt nettverk av fysioterapeuter.

 

En fleksibel plattform

Vi har bygget en fleksibel og formålsrettet plattform slik at vi kan levere løsninger slik det passer dere, enten «as a service», som løsninger under selskapets egen merkevare eller gjennom teknisk støtte for å integrere med deres egen teknologi.

Trigoportalen og Trigoappen har innebygget funksjoner for chat og videokonsultasjoner for å håndtere, motivere til og tilby kostnadseffektive behandlingstiltak.

Kontakt oss, vi vil gjerne høre mer om deres behov og se på mulige løsninger.

 

Book en demo Privatpersoner


Bedrift

Bedrift

Helsehjelp til ansatte

Muskelskjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge og de fleste andre land. I følge 2015 European Working Condition Survey, rapporterte 3 av 5 arbeidstagere om muskelskjelettplager. I Norge er opp mot 40% av sykefraværet relatert til slike plager. Konsekvensene er store kostnader og ustabilitet for arbeidsgivere.

Trigo pro portalen og Trigoappen er utviklet av og med fysioterapeuter. Innhold og program er laget av Trigo sine fysioterapeuter ut fra et kunnskapsbasert grunnlag. Resultatet er en førsteklasses fysioterapitjeneste tilbudt de ansatte direkte gjennom arbeidsgiver eller via forsikringsselskap.

Gjennom «Trigo helsehjelp til ansatte» er det arbeidsgiver som identifiserer ansattes behov for hjelp og tilbyr denne ordningen. Trigo tar over derfra.

Ut fra en vurdering av fysioterapeut avklares hvilke tiltak som er mest hensiktsmessig. Deretter lages en strukturert rehabiliteringsplan som leveres av fysioterapeuter i Trigo sitt nettverk. Dersom det er hensiktsmessig kan Trigo tilby oppfølging en til en, inkludert videokonsultasjon gjennom Trigoappen.

 

Trigo sin filosofi bygger på egenmestring og å ta vare på egen helse. Det er utgangspunktet for alle våre tiltak, og målet er at flest mulige ansatte skal klare seg selv i Trigoappen.

Våre løsninger kan være det verktøyet arbeidsgivere trenger for å redusere kostnader og bidra til mer stabilitet i arbeidsstokken. Samtidig vil mange arbeidstakere oppleve det som positivt at arbeidsgiver støtter opp om deres helse og gir de verktøy til å ta vare på seg selv.

Som forsikringsselskap vil dere få mer fornøyde forretningskunder og reduserte utbetalingskrav.

 

Ansattefordeler

«Trigo helsehjelp til ansatte» er et målrettet tiltak mot de som har et middelbart behov. “Trigo ansattefordeler” er derimot et gode hvor alle ansatte får tilgang til den kraftfulle Trigoappen.

De får et praktisk og engasjerende verktøy for å ta være på egen muskelskjeletthelse. Gjennom en unik kode får hver gruppe av ansatt tilgang til Trigoappens innhold (rutiner, aktiviteter og kunnskap).

Når de laster ned appen får de umiddelbart tilgang til ressurser for egenaktivitet slik at man kan forebygge problemer, løse mindre plager på egenhånd eller finne måter å håndtere kroniske tilstander.

Dersom den ansatte ønsker profesjonelle råd eller behandling, kan man lett be om det i appen. Denne tjenesten betales av den ansatte selv eller arbeidsgiver, alt etter hva som er avtalt på forhånd.

Trigo for Forsikringsselskap

Kom i mål på 1-2-3(4-5)

Date: 22/03/2024

Har du prøvd gang på gang å komme i gang med trening, kutte røyken eller

Smerter kan være din venn

Date: 13/02/2023

Oppsummering Vi må endre synet vårt på smerte Mange mennesker ser smerte som et onde
3 menn, sitter med hver sin holdning; krumbøyd, henslengt og rett i ryggen

God og dårlig holdning

Date: 18/01/2023

Oppsummering Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt det; «Pass på ryggen, rett
1 2 3 4