app

Trigoappen

Vi gjør det enklere for deg å ta vare på egen helse og få de opplevelsene du ønsker.

 

Få jobben gjort

I Trigoappen tar du en aktiv rolle for din egen helse, tar valg om hva du skal gjøre og har kontroll over forbedringene dine. Med Trigo får du jobben gjort slik at du når de målene du har satt deg, enten det er å bli verdensmester eller å mestre verden.

Du har god oversikt over hva du skal gjøre og hva du har gjort, artikler som gir deg ny innsikt og funksjoner som øker din egen etterlevelse.

 

Få hjelp ut fra dine egne behov

Vi er med deg «hele veien» men ikke mer enn det du trenger for å nå dine mål. Og vi har laget våre løsninger slik at du enkelt kan få ekstra hjelp og guiding av profesjonelle, fysioterapeuten din, treneren din eller andre.

Få den støtten du ønsker når behovet er der.


app store
         google play store


Hjem

feature description

Viser nyheter og påminnelser, og gir deg tilgang til Trigo-appens funksjoner med ett trykk.

Utforsk

feature description

«Utforsk» er ditt Trigo-bibliotek. Bla gjennom og velg blant hundrevis av Trigo-rutiner. Disse er designet av kvalifiserte og erfarne Trigo-fysioterapeuter for å hjelpe deg med å nå dine mål. Hvis du er usikker på hvilken rutine som passer deg anbefaler vi guiden vår. Her kan du filtrere i artikler om mange vanlige og mindre vanlige fysiske plager for å finne tilstanden du syns beskriver din situasjon best. Her vil du også finne våre anbefalte Trigo-løsninger for å hjelpe deg i gang, alt designet og laget av våre fysioterapeuter.

feature description

Min Rutine

feature description

«Min rutine» er sentrum av Trigo. Her finner du din daglige dose av Trigo. Trykk deg inn når duer klar til å gjennomføre aktivitetene og registrere fremgangen din.

Fremgang

feature description

Klapp deg selv på skulderen når du gjennomfører aktiviteter og følg med på fremgangen din. Loggfør rutinene dine og viktige helseparametre som søvn og fysisk aktivitet. Har du en skade duer i behandling for kan du også loggføre smerten for å tydelig se fremgangen din. Dette kan du dele med din fysioterapeut for å optimalisere rehabiliteringen.

feature description

Utmerkelser

feature description

Det er hyggelig å få et klapp på skulderen noen ganger, så Trigo ønsker anerkjenne suksessen din. Du kan samle på våre utmekelser som bevis på prestasjonene dine. Trykk deg inn på utmerkelsene dine for å se på alt du har fått til!

Cognition

feature description

Trigo har designet løsninger som skal gi varige resultater. En av Trigos kjernepilarer er det vi kaller «kognisjon». Vi tror på at kunnskap er makt. Trigo gir deg kunnskapen og støtten du trenger for å ta en aktiv rolle i din egen helse. Dette gir deg mer kontroll og bedre resultater. Utforsk hundrevis av artikler skrevet av Trigos egne fysioterapeuter. I rutinen din vil det også dukke opp relevante artikler og funfacts som hjelper deg å ta bedre valg.

feature description

Konsultasjon

feature description

Trigos fysioterapeuter er klare for å hjelpe deg deg hvis du trenger det. I appen kan du booke en-til-en videokonsultasjoner, og fysioterapeuten du snakker med kan skreddersy en rutine etter dine behov. Denne rutinen leveres rett i appen din. Du kan også stille spørsmål til din fysioterapeut eller trener via chat-funksjonen i appen. Trigo legger vekt på støttet egenomsorg, så vi er her så mye eller så lite du ønsker.