Utvikling og mestring -  rett i lomma

Utvikling og mestring - rett i lomma

Som trener er det mye man må passe på og ha kunnskap om, og det er vanskelig å ha den nødvendige kompetansen på alle områder. Mange velger bort viktig trening fordi det oppleves tidkrevende, man er usikker på hva man skal gjøre eller man har ikke nok treningstid.

Ofte fører dette til at man ikke får den utviklingen man ønsker eller at idrettsskader hindrer utøvere i å delta på trening og i konkurranser.

Trigo bygger på 40 års trenererfaring og vi tilbyr idrettsspesifikke opplegg for å hjelpe dere med sportslig utvikling, prestasjonsforbedringer og skadeforebygging.

 

Bygg forutsetninger for store prestasjoner

«Mange unge utøvere ønsker å bli gode, men få har vilje til å bli bedre». Det ligger mye hardt arbeid bak gode idrettsprestasjoner. Man må gjerne gjennomføre mye trening som man ikke liker eller er særlig motivert for.

Men de som blir gode får oftere gjennomført denne treningen likevel.

Med Trigo får dere verktøyet til å følge opp utøverne på en bedre måte. Dermed kan de få gjort mer egenaktivitet, den ekstra treningen som kan gjøre den store forskjellen. I tillegg er Trigo ypperlig for å lære seg å strukturere treningen, lage gode vaner og ta et større eierskap til egen utvikling og prestasjoner.

 

Nye muligheter for bedre oppfølging

Trigo Pro-portalen er «trenerens HQ» og gir full oversikt over utøverens gjennomføring, du får beskjed når utøverne trenger din oppmerksomhet og du kan motivere de til å ta gode valg.

Bruk chat i appen til å sende en nyttig nudge eller et oppmuntrende ord. Kanskje det kan være nyttig med en videosamtale i appen for å tilby hjelp selv når dere er geografisk atskilt. Utøverne dine ta initiativ til det samme.

Med Trigoappen på mobilen har utøverne dine tilgang til programmene sine 24/7, og de mottar daglig det du har planlagt for de. Hvis utøveren er motivert til å gjøre mer gir Trigo dere muligheter til å velge passende aktiviteter og registrere fremgangen.

Som trener har du hendene på rattet. Du har kontroll, og Trigo er her for å hjelpe deg med å bygge den prestasjonskulturen du ønsker.

Idrettsfysioterapeuten inn i breddeidretten

Idrettsfysioterapeuten spiller en viktig rolle i et støtteapparat, og dekker ofte ulike funksjoner. I tillegg til behandling og skadeforebygging kan det være fysisk trening, motorikktrening, belastningsstyring og mental oppfølging.

De fleste klubber og utøvere kan bare drømme om å ha et slikt tilbud. Gjennom Trigo får dere likevel tilgang til alt dette.

Vi bruker vår lange erfaring fra breddeidrett og toppidrett, blant annet Fana håndball elite og SK Brann, når vi legger til innhold om både prestasjonsfremmende trening, skadeforebygging og enkel rehabilitering av skader og vondter.

 

Gjør noe med skadene og vondtene

Dersom du har noen utøvere som ikke kan delta for fullt på grunn av skader eller vondter kan det være lurt å få en vurdering om hva som bør gjøres.

Ved å gjennomføre en videokonsultasjon kan man få en avklaring om man bør oppsøke videre hjelp eller håndtere det selv med egenaktivitet. Ofte er det ikke så mye som skal til. En videokonsultasjon kan man be om i Trigoappen.

Vi har et nettverk av fysioterapeuter som kan bistå de utøvere som trenger fysioterapi, enten fysisk eller som videokonsultasjon.

Og som trener kan du samarbeide med fysioterapeuten og dermed bidra til at utøveren kommer raskere tilbake. Ofte er den beste behandlingen å gjennomføre idrettsaktiviteter, men med utvalgte øvelse og med tilpasset intensitet og mengde.

 

 

Trigo pro portal - din unike kanal til utøverne

Vi har laget det enkelt for deg som trener, med noen få tastetrykk i Trigo pro portal kan du

  • gi dine utøvere opplegg for egentrening, velg blant ferdiglagde opplegg eller lag dine egne
  • følge med på hva dine utøvere registrerer
  • ha oversikt over belastningen til dine utøvere
  • finne opplegg som du kan ta med deg på trening.
  • gi alternative opplegg til utøvere som ikke kan delta på trening
  • kommunisere med utøverne slik at du kan støtte de i deres egenaktivitet

 

Be om en demo Trigo pro portal - din unike kanal til utøverne


Trigo for Idrettsklubber

Hvordan løpe raskere

Date: 08/04/2024

Ønsker du å forbedre løpshastigheten din? Da vil du prøve spensttrening, tung styrketrening og stabilitetstrening!

Smerter kan være din venn

Date: 13/02/2023

Oppsummering Vi må endre synet vårt på smerte Mange mennesker ser smerte som et onde
Man stretching

Ikke hvil deg frisk fra skade!

Date: 02/02/2023

Hvorfor blir du skadet, hva skal du gjøre når det skjer og hvorfor er det
1 2 3 5