Date: 12/10/2022

Enklere tilgang til idrettsfysioterapi

Trigo tilbyr en løsning hvor dere kan få rask og enklere tilgang til idrettsfysioterapi og dermed få avklaringer over hva dere bør gjøre ved en akutt skade eller ved overbelastning over tid.

Mange går unødvendig lenge med sine vondter

En av ulempene ved å drive idrett og være fysisk aktiv er at det noen ganger blir for stor belastning. Det kan være èn episode hvor man får en akutt skade eller gjentatte ganger med litt større belastning enn hva man tåler, og der det oppstår en overbelastning.

Vår erfaring er at mange idrettsutøvere går unødvendig lenge med sine plager.

Det er mye kunnskap om hvordan vi kan håndtere både akutte skader og belastningsskader. Men det hjelper ikke dersom man ikke får tilgang til denne kunnskapen.

Stor usikkerhet

Mange utøvere, foreldre og trenere er svært usikre på hvordan de skal håndtere problemet. Er det avlastning som skal til? Hva kan jeg trene? Er det behov for behandling? Skulle vi tatt et røntgen eller MR? Hva kan jeg gjøre selv for å bli bra? Og hvem skal vi eventuelt kontakte for å få hjelp?

I de fleste idrettsmiljø har man ikke tilgang på kvalifisert helsepersonell for å få hjelp. Løsningen blir ofte at utøveren avstår fra trening og håper at det går over av seg selv.

Dessverre gjør man det uten å gjøre noe med årsakene til plagene eller å bygge opp de fysiske forutsetningene for å tåle treningen når de er tilbake. Dette gjør vi noen med ved å tilby enklere tilgang til idrettsfysioterapi.

Topputøvere har god tilgang på fagpersoner som kan hjelpe de. Nå får du også enklere tilgang til idrettsfysioterapi

Digital behovsavklaring – få vite hva dere bør gjøre

Gjennom vårt nettverk av fysioterapeuter kan utøvere (kanskje sammen med foreldre) få enklere tilgang til idrettsfysioterapeut og få en 10-15 minutters rådgivende videokonsultasjon. I løpet av den får de råd om det er en problemstilling som krever en videre undersøkelse eller om det er noe man kan gjøre selv.

Ofte er det mye man kan gjøre selv, og man vil da få konkrete arbeidsoppgaver levert i Trigoappen.

Hvordan får mman enklere tilgang til idrettsfysioterapi?

Det er tre måter å komme i kontakt med oss og få enklere tilgang til idrettsfysioterapi. Velg mellom:

  1. Last ned Trigoappen og send en forespørsel om tidspunkt for en videokonsultasjon.
  2. Fyll inn skjema på hjemmesiden vår.
  3. Kontakt oss via kontaktskjema på hjemmsiden vår

Vi svarer deg på din forespørsel, finner en tid som passer og avtaler en videokonsultasjon i appen.