• Hva tilbyr vi?

  • Basistrening for lag eller individualister

  • Rehabilitering av skader 
     

Trigo i idretten i Bergen

Trigo er en god bidragsyter til idretten i Bergen. Vi har lang erfaring fra idrettsmedisin, både innen toppidrett og breddeidrett. SK Brann og Fana Fotball er noen av de som har benyttet vår kompetanse. Individuelle utøvere innen mange idretter har også fått hjelp av våre medarbeidere.

 

Vi har også mange års erfaring innen prestasjonsutvikling hvor vi hjelper idrettsutøvere med å bygge forutsetninger for å utvikle seg og oppnå resultater.  Fana håndball og Fyllingen Bergen er noen av idrettslagene som benytter seg av vår kompetanse. Vi bidrar også til at breddeklubber som Minde IL (fotball) og Bønes IL (håndball) kan gi et bedre tilbud til sine utøvere. 

 

Metis videregående benytter seg også av vår kompetanse. Både Jonas og Frode brukes for å legge til rette for utvikling av utøvere innen fotball, håndball, svømming og basketball. Frode har ansvar for å følge opp noen spesielt utvalgte utøvere slik at de får et så optimalt opplegg som mulig. Thea Stankiewicz, Lars Fredrik Espe og Sebastian Waage Mossestad er blant annet utøvere vi har hjulpet på denne måten.

 

Vi brukes også jevnlig til kurs- og foredragsvirksomhet.
 

Fana håndball

Frode har vært med i Fana Håndballs fysiske trenerteam og er en av de viktige faktorene til at Fana i 2018 rykket opp og er klare for eliteseriespill i 2019. Fana Håndball har både som lag og enkeltspillere hatt ukentlig oppfølging av Frode og Jonas - både i treningssammenheng og til fysioterapibehandling. 

Fyllingen Bergen

"I over ett år har vi i FyllingenBergen vært så heldige å få nytte oss av Trigo sin fantastiske kompetanse. De har, med Frode Skjelvan i spissen, vært med på å styrke toppidrettskulturen i klubben samtidig som de har gitt oss ny kunnskap når det kommer til basis- og slyngetrening. Vi er virkelig fornøyde med å ha Trigo med på laget!

For min egen del er eg svært fornøyd med Trigo. Som håndballspiller i FyllingenBergen har eg fått tett oppfølging av Trigo og Frode Skjelvan. Med sin flotte kompetanse på basis, slyngetrening og skuldermotorikk har han hjulpet meg til å bli kvitt mine langvarige skulderproblem. Eg vil anbefale Trigo på det sterkaste!"
 

 Jostein Epland Håndballspelar for FyllingenBergen

Please reload