Artikler og nyheter

nylige artikler
Nyheter

Trigo har fått en innovasjonskontrakt

Trigo har inngått en innovasjonskontrakt med Innovasjon Norge og Bergen kommune. Bergen kommune blir en pilotkunde i videre utvikling av vår teknologiske løsninger. Vi er svært fornøyd med de mulighetene dette gir oss.

Read More

Få mer igjen for treningen med disse prinsippene

Mange mennesker sliter med å gjennomføre god trening over tid. For å mest mulig igjen for treningsinnsatsen din og dermed holde på motivasjonen kan det være lurt for deg å følge noen prinsipper.

Read More
Inspirasjon

Smarte mål

Uansett om det gjelder trening, jobb eller andre ting i livet er det bra å ha en målsetting. Hva er dine mål?

Read More
Livsstil

Retningslinjer for fysisk aktivitet

Det er mange fordeler ved å være fysisk aktiv. Likevel sliter de fleste slite med følge retningslinjene som er laget. Så aktiv bør du være.

Read More
Fysioterapi

Kneartrose

Artrose i kneet er en svært vanlig plage, det rammer mange. Her får du litt informasjon om hva kneartrose er, hva det skyldes og hva du kan gjøre dersom du tror eller vet at det er det du har.

Read More
Fysioterapi

Ankelovertråkk

Ankelovertråkk, eller vrikking av foten, er en svært vanlig skade både innen idrett og ved annen fysisk aktivitet. Overtråkk utgjør ca hver femte idrettsskade.

Read More
Fysioterapi

15 ting du ikke visste om ryggsmerter

Ryggplager rammer mange og koster samfunnet mye. Det er mye vi ikke vet om ryggplager men forskningen gir oss flere og flere svar. Dessverre er det en del misoppfatninger rundt muskelskjelettplager generelt og ryggplager spesielt. Det dumme er at de ofte kan gjøre mennesker mer plaget enn nødvendig. En gruppe irske forskere og klinikere har beskrevet noe av det vi bør vite for å håndtere plagene bedre.

Read More
Tips og triks

Vi har flyttet til Lagunen helsepark

Ved årsskiftet flyttet vi vår klinikk fra Kronstad til Lagunen.

Read More
Idrett

Trigo samarbeider med Fana IL Håndball

Basistrening er viktig for å forebygge skader og å legge grunnlaget for utvikling. Trigo skal gi Fana IL håndball kunnskap og verktøy slik at basistrening blir en viktig del for andre lag enn elitelaget.

Read More
Idrett

Eget tilbud til unge idrettsutøvere

Vi har etter hvert hjulpet mange unge idrettsutøvere til å håndtere skader eller legge grunnlaget for en god idrettskarriere. Dersom du sliter med å få trent det du ønsker på grunn av skader eller coronasituasjonen så kan det god være at vi også kan hjelpe deg

Read More